top of page

LOT 2

Sobre B

1. Entrega mostra d’enregistraments en multi càmera

Enregistrament amb multi càmera de conferències, jornades, activitats i entrevistes.

Realització en directe multicàmera amb la captura de la projecció i l’aplicació de grafismes en temps real.

1. LB Talks_SET20
 

2. Gastronadal_DES20
 

3. Presentació Mobile Week_MAR21
 

2. Ryders tècnics que certifiquin suport tècnic en sales equipades, i el vídeo de l’esdeveniment.

Mostra de 3 ryders tècnics (equipament de les sales a on s’ha donat aquest servei) especificant l’espai o sala a que corresponen, així com els vídeos acreditatius de l’esdeveniment mitjançant l’enllaç del vídeo.

1. GOHA 2019
 

1. GOLIADS 2019
 

3. Entrega de mostra Streamings i webinars

Es requereix una mostra màxima de 5 projectes realitzats en streaming per diferents plataformes. I també és requereix una mostra diferenciada de màxim 4 webinars difosos en diferents plataformes. Es valoraran els aspectes següents: mostres de treballs d'streaming, canals d'streaming, composició visual dels webinars en els quals hi tenen experiència acreditada (YouTube, facebook, format rtmps, etc), equipament específic i complementari per a la realització d'streamings i webinars.

3.a Mostra Streamings

1. BEKO. Eat like a Pro
 

2. SpinUOC 2021
 

3. AOC
 

3.b Mostra Webinars

1. BANC SABADELL
 

2. Gastroevents
 

3. Metges de Catalunya
 

4.Entrega de mostra gràfica

Es requereix l’entrega d’una mostra de vídeo amb l’aplicació de la marca UOC. La UOC entrega un vídeo màster de 3 minuts aproximadament, juntament amb la guia d’estil audiovisual i les corresponents plantilles. Es valoraran coneixements de les eines de post producció, que la presentació de la proposta gràfica demostri adaptabilitat als estàndards i els criteris d'estil de la UOC, així com que el licitador demostri tenir la capacitat d’adaptar-se a la Marca UOC, i tingui els criteris i coneixements de les eines de post producció.

bottom of page